TRANSFORMATIONSPROCES

En dyb healing på alle planer

Et numerologisk navneskifte skaber ikke forandring fra den ene dag til den anden. Det hæver gradvist din vibration, så du på sigt oplever livet som mere kærligt, lyst, støttende og harmonisk. Når vi løftes til så smukt et sted, sker det naturligvis ikke fra den ene dag til den anden.
Det sætter derimod gang i en kæmpe udviklingsproces, som tillader os at rykke kvantespring på rekordtid. At flytte og udvikle sig som menneske er dog aldrig let. Det skubber til alt det vi ikke vil være med. Det tvinger os til, at se os selv ærligt i spejlet. Det bringer alt det vi har undertrykt op til overfladen. Det er ikke muligt, at skabe forandring, uden først at gå igennem mørket, for det er på den anden side af mørket vi finder lyset.
Denne proces kaldes transformationsprocessen. Det er en stor indre og ydre transformation, som sker gradvist over en årrække, indtil vibrationerne i ens gamle navne har sluppet helt. Denne proces kan være meget heftig, fordi alt det vi tidligere har døjet med bliver skubbet frem til overfladen for at blive forløst. Det er en intens proces, der kan komme bag på selv de mest hardcore selvudviklings-entusiaster.
Processen er dog individuel for alle – fordi ingen er ens. De temaer vi båret med os gennem livet, via vores navne, kommer op til overfladen. Hvad der renses ud afhænger altså af vores tidligere vibrationer og livsoplevelser. Det vi oplever er altså sjældent noget, vi ikke har døjet med tidligere, da det netop er fortiden der skal forløses.
Nogle mennesker overvældes af svære intense følelser. Andre oplever, at ting i det ydre falder fra hinanden, for derefter at samles igen på smukkere vis. Andre igen oplever at deres krop og helbred eller relationer støjer. Dette er naturligvis kun for en periode, og afhænger af den bagage du har med dig og hvor ubalanceret et numeroskop du kommer fra. Hvor villige og parate vi er til at se indad og give slip har også stor betydning for hvor hård processen opleves. Vi kan svømme med eller imod strømmen – det er et valg vi altid har.

Hellig geometri udrensning

And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom

-Anais Nin

Transformationen sker på flere planer

fysisk

Når de gamle vibrationer begynder at slippe er det ikke unormalt, at opleve en intens træthed. Mange oplever også andre klassiske symptomer på fysisk udrensning. Kroppen skal også integrere de nye høje vibrationer. Derudover kan man opleve en opblussen af gamle skavanker, samt udbrud af sygdomme og virus der har ligget latent i ens system. Det kommer frem til overfladen for endeligt, at slippe sit greb om dig.

mentalt

Du slipper begrænsende og negative overbevisninger, hvilket kan opleves frigørende, men det kan også give anledning til smertefulde erkendelser, som du tidligere nægtede at se i øjnene. Tendens til tankemylder og overtænkning transformeres over tid til indre fred. Offerrolle vendes til personlig frihed. Dit syn på dig selv bliver langsomt mere positivt og dermed løftes selvværdet. Men inden du når dertil, vil det støje.

følelsesmæssigt

Gamle følelser kommer op til overfladen for at blive forløst og frigivet. Har man haft mange smertefulde følelsesmæssige processer gennem livet, eller haft tendens til at undertrykke følelser, kan denne dele af processen være meget hård. Det samme gælder hvis man har haft svært traumatiserende oplevelser.
ALT skal forløses for at give plads til de nye vibrationer.

den ydre verden

Med et vibrationsløft vil alt falde fra, der ikke længere er et match til dig, og ikke er i harmoni med din sjæls vej gennem livet. Er man meget langt fra sit livsformål og sin kerne, kan denne del være intens. Brud af relationsmæssig karakter er ikke unormalt, hvis det har ligget latent. Det er altså ikke direkte forårsaget af dit navneskifte, men når du står stærkere i dig selv, kan du bedre sige fra over for usunde relationer.

processen har flere stadier

0-3 mdr.

Det lille løft

Mange, men ikke alle, oplever et kæmpe løft i energien de første 2 uger og helt op til 3 mdr. efter navneskiftet. Det kan føles vildt fordi det kommer så pludseligt, men det er blot lidt som en smagsprøve på hvad der venter en på de anden side af processen. Herefter går selve udrensningen i gang og der ligger hårdt udviklingsarbejde forude. Det er dog vigtigt, at pointere, at nogle går ind i udrensning med det samme.

1-8 mdr.

Den grove udrensning

I denne periode renses der intenst ud i de gamle energier du har båret via dine navne. Det betyder, at alt hvad du tidligere har døjet med kommer op til overfladen for at blive sluppet. Det kan være en særdeles barsk periode, med mange intense følelser, forvirring, humørsvingninger og træthed.

8-18 mdr.

Den stabile udrensning

De gamle vibrationer begynder at vige pladsen for de nye høje vibrationer og intensiteten af udrensningen stilner lige så stille af. Du integrere flere af de nye vibrationer, men renser stadig ud i det gamle – dog med mere stabilitet og færre op- og nedture. Du begynder også, at mærke en større styrke og selvtillid til bedre at håndtere din proces.

18 mdr. plus

Integration og forandring

Den hårdeste del af udrensningen er nu overstået, og du mærker tydelige ændringer i dig selv og din oplevelse af verden. Denne del af processen handler mere om, at fuldt ud integrere og lære at bruge de nye vibrationer. Det er også i denne del af processen, at der sker mange ydre forandringer, netop fordi du har ændret din indre verden så meget – og nu afspejler det ydre dette skift.

Growth is painful. Change is painful. But nothing is as painful as staying stuck somewhere you don't belong"

- Mandy hale

Hellig geometri navneudrensning

Udvikling slutter aldrig, men den samlede transformationsproces tager gennemsnitligt 3 år. Nogle bliver forskræmte af, at høre om denne proces, men det er min overbevisning, at det er bedre at kende sandheden og vide præcis hvad man går ind til, så man ikke bliver overrumplet af processen.
Hvis man ved hvad man har i vente og ved, at det kun er for en periode, så bliver det langt nemmere at være i – fordi man ved, at det man oplever er helt efter bogen.
Det kan sammenlignes lidt med at starte en succesfuld virksomhed. Du bruger nogle år på at knokle hårdt mens det hele føles nyt og usikkert – men så kan du senere læne dig tilbage og høste goderne af dit hårde arbejde.
Når du skifter navn hos mig støtter jeg dig i din transformationsproces. Jeg giver dig de bedste redskaber til at komme igennem processen, og jeg hjælper dig til den største forståelse for de temaer du gennemgår.