Essens tolkning

din sjæls medfødte potentiale og livslektioner

Det er ikke tilfældigt hvilken dato du er kommet hertil. Numerologisk kalder vi fødselsdagen for den numerologiske essens. Det er en kompleks sammensætning af vibrationer, som fortæller en historie om den læring og det formål din sjæl er kommet her for at udleve.

En essens tolkning er værdifuld viden, der kan bruges til at afkode dine medfødte potentialer, dine livslektioner og dit livsformål. Du lære dig selv bedre at kende, og opnår forståelse for de dynamikker, der ligger til grund for dine handlinger og mønstre.

Denne værdifulde viden kan bruges til at styrke og udvikle dig. Du modtager også indsigt og råd til forvaltning af de mest udfordrende vibrationer, du har med dig – således at du kan arbejde med dem bevidst og potentielt vende dem til en styrke.

Essen tolkning foregår live via skærm eller telefon og varer ca. 1 time.

Pris 950 kr.

Bestiller du en numerologisk navneskifte session indenfor 3 mdr. efter tolkningen spare du 20%

Essens tolkning er til dig der vil:

-Lære dig selv at kende på et dybere plan

-Opnå indsigt i dine medfødte livslektioner

-Forstå dine inderste behov og drømme

-Kende dit livsformål

-Lære at blive bedre til at forvalte den karma du har med dig

Se hvad andre siger

De varmeste anbefalinger

Miella har hjulpet mig med et navneskift, og jeg er fuld af beundring over hendes viden og evner indenfor numerologien. Alene hendes tolkning af mit oprindelige numeroskop var en kæmpe wow-, og ahaoplevelse. Miella er en sød, klog og humoristisk kvinde, hvilket gør mødet med hende til en meget positiv oplevelse og så er hun grundig i sit arbejde og dygtig til at videreformidle hendes forståelse for numerologien på en måde, hvor det er letforståeligt for selv den helt uerfarne indenfor numerologi. De varmeste anbefalinger herfra!

– Mischa Elo

Fantastisk!!

Jeg fik en tolkning af Miella og blev helt blæst bagover. Jeg kender intet til numerlogi og er mildest talt forundret over hvor præcist hun kunne ramme min personlighed. Det var en meget vild oplevelse! Har stadig lidt svært ved at forstå det, haha. Det var noget af en øjenåbner. Kan varmt anbefales!

– Louise Jensen

God tryg oplevelse

Jeg har følt mig hjulpet, støttet og tryg hele vejen fra min beslutning om at skifte navn til selve indsendelsen til Borger.dk Jeg har fået hurtigt og udførligt svar på spørgsmål og følt at jeg var i trygge, professionelle hænder både i ovenstående proces og i numorologisk tolkning. Jeg vil give de bedste anbefalinger til Miella.

– Eva Sonnenborg