INTRO TOLKNING

Til dig der er nysgerrig

Intro tolkningen er et tilbud til dig, der er nysgerrig på numerologien. Måske er du draget af den, men alligevel lidt skeptisk. Måske vil du bare gerne vide hvad din fødselsdag og dine navne kan fortælle om dig. Eller måske vil du gerne se mig an som numerolog, inden du bestiller et navneskifte.

Intro tolkningen er en sammenfatning af de mest dominerende vibrationer i din fødselsdag og dine navne. Det giver indblik i din sjæls grundlæggende energi og behov, dine tanke- og handlemønstre, hvorfor du igen og igen oplever de samme udfordringer på bestemte livsområder, samt indsigt i hvorvidt dine navne støtter op om det du er kommet hertil for at udleve.

Intro tolkningen indtales på en lydfil af ca. en halv times varighed.

Pris 575 kr.

Bestiller du en numerologisk navneskifte session inden for 3 mdr. efter tolkningen spare du 15%

Med en intro tolkning får du:

-Indsigt og forståelse for de mest dominerende vibrationer i din fødselsdag og dine navne

-Fortåelse for hvorfor du oplever de samme udfordringer og kan have svært ved at ændre bestemte tanke- og handlemønstre

-Afklaring om hvorvidt dine navne støtter din medfødte essens, eller måske ligefrem modarbejder den

Se hvad andre siger

De varmeste anbefalinger

Miella har hjulpet mig med et navneskift, og jeg er fuld af beundring over hendes viden og evner indenfor numerologien. Alene hendes tolkning af mit oprindelige numeroskop var en kæmpe wow-, og ahaoplevelse. Miella er en sød, klog og humoristisk kvinde, hvilket gør mødet med hende til en meget positiv oplevelse og så er hun grundig i sit arbejde og dygtig til at videreformidle hendes forståelse for numerologien på en måde, hvor det er letforståeligt for selv den helt uerfarne indenfor numerologi. De varmeste anbefalinger herfra!

– Mischa Elo

Fantastisk!!

Jeg fik en tolkning af Miella og blev helt blæst bagover. Jeg kender intet til numerlogi og er mildest talt forundret over hvor præcist hun kunne ramme min personlighed. Det var en meget vild oplevelse! Har stadig lidt svært ved at forstå det, haha. Det var noget af en øjenåbner. Kan varmt anbefales!

– Louise Jensen

God tryg oplevelse

Jeg har følt mig hjulpet, støttet og tryg hele vejen fra min beslutning om at skifte navn til selve indsendelsen til Borger.dk Jeg har fået hurtigt og udførligt svar på spørgsmål og følt at jeg var i trygge, professionelle hænder både i ovenstående proces og i numorologisk tolkning. Jeg vil give de bedste anbefalinger til Miella.

– Eva Sonnenborg