Navneskifte session

en rejse hjem til dig selv

Kun du er dig. Du er helt unik og det er ligesom det skal være. Et mumerologisk navskeskifte løser op for blokeringer, så du kan leve i overensstemmelse med din sjæls essens og udleve dit fulde potentiale med glæde, kærlighed, klarhed og målrettet energi.

Vi er alle kommet hertil med særlige gaver, talenter, livslektioner og livsformål. Når vi har vibrationer i vores navne der spænder ben for vores medfødte essens, vil livet opleves hårdt, knoklende, uharmonisk og i nogen grad formålsløst.

Med de rette vibrationer, der støtter op om din medfødte essens fjernes energetiske blokeringer, så du kan mærke hvem du i virkeligheden er og leve livet i flow, harmoni og kærlighed. Det er derfor jeg kalder et numerologisk navneskifte, at komme hjem til sig selv.

Den forandring du oplever er permanent. Når først blokeringer er fjernet er de væk for altid.

Når du vælger mig som numerolog vælger du en numerolog, der ikke går på kompromis med kvalitet. Her får du kun det absolut bedste numerologiske set up til netop dig. Jeg giver dig samtidig de bedste redskaber til, at komme igennem din transformationsprocess så nænsomt som muligt.

Navneskifte session foregår live over Skype eller Messenger og tager ca. 2 timer.

Pris 3.650 kr.

Et numerologisk navneskifte er for dig der vil:

– Løfte din vibration

-Slippe gamle uhensigtsmæssige mønstre

– Opleve mere flow i livet

– Leve i samklang med din sjæl

-Finde din sande passion

– Udleve dit fulde potentiale

-Stå stærkere i dig selv 

-Øge dit selvværd, selvtillid og selvkærlighed

Et numerologisk navneskifte er ikke for dig der:

– Forventer et quick fix

– Kun vil arbejde med en enkelt livsområde

– Ikke er villig til personlig udvikling

– Forventer mirakler uden indsats

– Ikke er åben for helt nye navne

Alt dette får du med den numerologiske navneskifte session

Tolking af dine nuværende navne

Jeg tolker på de vibrationer du har båret via dine nuværende navne. Dette giver indsigt og forståelse for dine tanke- og handlemønstre, samt de livsoplevelser og livsomstændigheder, du er stødt på gennem dit liv.

Tolkning af din numerologiske essens

Jeg gennemgår grundigt vibrationerne i din fødselsdag for at afkode de talenter, potentialer, læringstemaer, lektioner og livsformål, der ligger til dig. Jeg rådgiver dig om hvordan du bedst muligt forvalter de mest udfordrende vibrationer du har med dig.

Nye navnevibrationer til dig

Du modtager nye højtvibrerende navnevibrationer, der støtter optimalt op om dig og din medfødte essens. Navnevibrationerne er også fuldt balancerede i vokal- og konsonant værdier (undervibrationer)

Tolkning af dit nye numeroskop

Jeg laver en lille tolkning af de forandringer du kan forvente dig med dit nye numeroskop – dine nye navnevibrationer.

Årstalsrækker for 5 år

 
Du modtager årstalsrækker for dit nye numeroskop, for de kommende 5 år. Ønsker du en tolkning af dine årstalsrækker, kan dette tilkøbes her.

E-bog med tips og tricks til din process

Du modtager en e-bog om den rejse du står foran, og hvordan du nemmest kommer igennem din transformation og får det bedste ud af dine nye vibrationer. E-bogen indeholder også praktisk information om hvordan du skifter til dit nye navn.

Blomster og krystal essens

Du modtager en flaske med Bachs blomster remedier og krystal essenser specielt udviklet til at støtte dig gennem din transformation og hjælpe dig til at slippe det gamle.

Æterisk olie roller

Du modtager en roller flaske med en æterisk olie blanding, specielt udviklet til at støtte dig der er i transformation

Reiki fjernhealing

Du har mulighed for at modtage en ugentlig fælles Reiki fjernhealing de første 6 mdr. efter dit navneskifte.

Opfølgende samtale

Der er inkluderet en opfølgende numerologisk coaching af ca. 1/2 times varighed 3-6 mdr. efter dit navneskifte

Se hvad andre siger

De varmeste anbefalinger

Miella har hjulpet mig med et navneskift, og jeg er fuld af beundring over hendes viden og evner indenfor numerologien. Alene hendes tolkning af mit oprindelige numeroskop var en kæmpe wow-, og ahaoplevelse. Miella er en sød, klog og humoristisk kvinde, hvilket gør mødet med hende til en meget positiv oplevelse og så er hun grundig i sit arbejde og dygtig til at videreformidle hendes forståelse for numerologien på en måde, hvor det er letforståeligt for selv den helt uerfarne indenfor numerologi. De varmeste anbefalinger herfra!

– Mischa Elo

Fantastisk!!

Jeg fik en tolkning af Miella og blev helt blæst bagover. Jeg kender intet til numerlogi og er mildest talt forundret over hvor præcist hun kunne ramme min personlighed. Det var en meget vild oplevelse! Har stadig lidt svært ved at forstå det, haha. Det var noget af en øjenåbner. Kan varmt anbefales!

– Louise Jensen

God tryg oplevelse

Jeg har følt mig hjulpet, støttet og tryg hele vejen fra min beslutning om at skifte navn til selve indsendelsen til Borger.dk Jeg har fået hurtigt og udførligt svar på spørgsmål og følt at jeg var i trygge, professionelle hænder både i ovenstående proces og i numorologisk tolkning. Jeg vil give de bedste anbefalinger til Miella.

– Eva Sonnenborg